Saavutettavuus

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua Journal.fi ja on laadittu / päivitetty 18.09.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Jos olemme arvioineet saavutettavuutemme tilan väärin ja huomaat saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme, kerrothan siitä meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit antaa palautetta alla olevalla lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen saavutettavuuspalaute(at)tsv.fi.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain

Ei saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen. Joidenkin julkaisujen kotisivuilla yläpalkissa olevalla lehden nimellä ja taustalla ei ole riittävää kontrastia.

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty:
1.4.3 Kontrasti (minimi)

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille alla olevalla verkkolomakkeella ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Tällä palautelomakkeella voit antaa palautetta Journal.fi-palvelun saavutettavuudesta. Jos haluat palautteeseesi vastauksen, ilmoita myös sähköpostiosoitteesi.Lomakkeella antamasi henkilötiedot ovat verkkosivujen päivittäjien nähtävissä. Käytämme yhteystietojasi ainoastaan vastataksemme kysymyksiisi. Tietoja säilytetään vain niin kauan kuin antamasi palautteen kannalta on tarpeellista, minkä jälkeen tiedot poistetaan.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000