Ruoka-apu ja osallisuus - Laihiala, Tuomo; Mattila-Aalto, Minna (Aikuiskasvatus, 2018)
Ruoka-avun tilalle ja rinnalle kehitetään yhteisöllistä toimintaa. Riskinä on, että heikossa asemassa olevat eristetään toistensa seuraan.