Näin Britanniassa: Koulutus laajentaa mieliä, ei opettajien kukkaroita - Siivonen, Päivi (Aikuiskasvatus, 2018)
Brittiyliopistojen opettajien ja tutkijoiden vastarinta purkautui keväällä lakkoina, jotka kohdistuivat pyrkimyksiin heikentää eläkkeitä. Samalla purkautui huoli vuosikymmeniä jatkuneesta, eriarvoisuutta ruokkineesta korkeakoulutuksen markkinoistumisesta.