Kuinka paljon on tarpeeksi? Aineiston määrä laadullisessa tutkimuksessa - Hänninen, Vilma (Aikuiskasvatus, 2016)
Aikuiskasvatuksen tutkimusmenetelmiä: Aikuiskasvatuksen asiantuntijat esittelevät aikuiskasvatustieteen tutkimusmenetelmiä ja näkökulmia tutkimukseen.