Yhteisöohjauksen solmukohdat: opintojen ohjaus Tampereen yliopistossa - Vehviläinen, Sanna (Aikuiskasvatus, 2015)
Yhteisöohjauksessa opintoja ohjaa yhteisö, organisaatio tai verkosto. Yhteisöllä ei kuitenkaan aina ole riittävää tietoa ohjaustehtävästä tai se on hajallaan organisaation rakenteissa. Yhteisöohjauksen solmukohtien avaaminen voi helpottaa ohjauksen onnistumista.