Tietolastuja tieteestä ja tiedeviestinnästä: Mari Heikkilä & Tuukka Tammi (toim.) (2020). Viheliäs tiede – ja muita vaikeita uutisia. Vastapaino. 243 sivua. - Koikkalainen, Riitta (Aikuiskasvatus, 2020)
Toimittajan kannalta on viheliäistä, etteivät tutkijat usein anna suoriin kysymyksiin suoria vastauksia”, kirjoittaa Annikka Suoninen omassa Viheliään tieteen artikkelissaan. Tutkijoiden varovaisuudelle on kuitenkin syynsä, ja niistä pääsee hiukan jyvälle tämän tiedetoimittajajoukon laatiman teoksen välityksellä. Kirjan neljä alalukua sisältävät uskomuksia, kiihkeyttä, vauhtia ja väärinymmärryksiä.