Monialaisen ammattikorkeakoulun opettajien tieto- ja osaamisperusta - Salonen, Arto O.; Savander-Ranne, Carina (Aikuiskasvatus, 2015)
Monialaisessa oppimisympäristössä pedagogiikka määrittyy toimintafilosofiaksi, jonka avulla tavoitteita muutetaan teoiksi. Sen ytimessä on oppimista rikastavien erilaisten tekijöiden tuominen yhteen.