Aikuisena uuteen ammattiin - Mustamo, Ella; Launonen, Paula; Luukkonen, Maarit (Aikuiskasvatus, 2023)
Ammatillinen aikuiskoulutus on yhdelle mahdollisuus ansaita elanto uudessa elämäntilanteessa, toiselle pitkäaikaisen haaveen toteutuma. Kolme uuden ammatin opiskellutta naista jakaa kokemuksensa.