Turun täydennyskoulutuskeskuksen lyhyt mutta mielenkiintoinen historia - Terho, Henri (Aikuiskasvatus, 2006)
Yliopiston ja yhteiskunnan palveluksessa : Turun yliopiston täydennyskoulutuskeskus 1985–2005 / Henri Terho. Turku : k&h, 2005. 155 s.