”Oli lupa hetki pysähtyä”: Akateeminen vertaisryhmä opettajankouluttajien ammatillisen kehittymisen tukena - Kynäslahti, Heikki; Jyrhämä, Riitta; Maaranen, Katriina; Byman, Reijo; Stenberg, Katariina; Sintonen, Sara (Aikuiskasvatus, 2020)
Opettajankouluttajat kokevat vertaisryhmän hyödylliseksi ammatilliselle kehittymiselleen. Ryhmässä käsiteltävien aiheiden tulisi nousta opettajankouluttajien omasta arjesta, ja kollegan työn seuraaminen tukee omaa kehittymistä.