Kysymys biologisesta eksistenssistä Maurice Merleau-Pontyn havainnonfenomenologiassa - Yli-Tepsa, Hermanni (Ajatus, 2020)
Kysymys biologisesta eksistenssistä Maurice Merleau-Pontyn havainnonfenomenologiassa