Hyvyyden muunnelmien filosofiaa: Lectio Praecursoria 14.2.2023 - Jakola, Lassi Johannes (Ajatus, 2024)
Esitin tämän lektion englanninkielisen version yleistajuisena johdantoesityksenä Helsingin yliopistossa järjestetyssä väitöstilaisuudessani, jossa tarkastettiin Filosofian, taiteiden ja yhteiskunnan tohtoriohjelman puitteissa laadittu filosofian väitöskirjani The Philosophy of The Varieties of Goodness (1963): Essays on G. H. von Wright’s Theory of Value and Moral Philosophy (Jakola 2023). Vastaväittäjänä toimi Prof. Hans-Johann Glock (Zürich) ja kustoksena Prof. Antti Kauppinen (Helsinki).