Jari Kaukua Avicennan itsetietoisuuskäsityksestä - Knuuttila, Simo (Ajatus, 2018)
Kirjasymposio: Jari Kaukua: Self-Awareness in Islamic Philosophy: Avicenna and Beyond. Cambridge University Press, Cambridge 2015. 268 sivua.