Hyödytön, hyödyllinen teoreettinen filosofia: Uuden professorin juhlaesitelmä Tampereen yliopisto 27.4.2023 - Raatikainen, Panu (Ajatus, 2024)
Uuden professorin juhlaesitelmä Tampereen yliopisto 27.4.2023