Työn monipaikkaisuus vaikuttaa oppimiseen - Lehtonen, Eija (Ammattikasvatuksen aikakauskirja, 2025)
Covid-pandemian myötä monipaikkainen työ on yleisempää kuin koskaan aikaisemmin. Vaikka pandemian aikaiset kohtaamisen rajoitukset on poistettu, työntekijät eivät ole palanneet työpaikoille samassa mittakaavassa kuin ennen pandemiaa. Työ on irtautunut perinteisistä ajan ja paikan rajoitteista erityisesti tieto- ja asiantuntijatyössä. Tiedämmekö, millaisia vaikutuksia tällä on työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen?