Tulevaisuuden ammatillisen opettajan osaamisen ja tiedon tarpeet - Paaso, Aila (Ammattikasvatuksen aikakauskirja, 2015)
Artikkelissa luodaan katsaus opettajien täydennyskoulutukseen ja sen osaamistarpeisiin. Tapauskohtaisena esimerkkinä kuvataan osaamistarpeiden ennakointi ja sen toteuttaminen hankkeena, jossa mukana alueellinen toimijakenttä.