Tietoa julkaisusta

Avain jatkaa kirjallisuudentutkimuksen äänitorvena seuransa yli 90 vuoden kokemuksella. Se pyrkii herättämään keskustelua kirjallisuudentutkimukseen liittyvistä ajankohtaisista aiheista.

Avain on vapaasti luettavissa verkossa. Rekisteröitymällä OJS-järjestelmässä Avaimen lukijaksi saat sähköpostiisi tiedot uuden numeron ilmestymisestä, kirjoituskutsuista yms. Avaimejäsentilaajat saavat lehdestä myös painetun version. Katso lisätietoa tilauksesta alta.

Avaimen tilaus

Neljästi vuodessa ilmestyvä Avain on Kirjallisuudentutkijain Seuran lehti, jonka saa seuran jäsenetuna maksamalla jäsenmaksun 54 euroa (perustutkinto-opiskelijat, apurahatutkijat, työttömät ja eläkeläiset 27 euroa) Seuran tilille FI90 8000 1201 4734 45. Viestikenttään merkitään jäsenen nimi ja osoite lehden postitusta varten. Voit myös halutessasi jättää sähköpostiosoitteesi viestikenttään mahdollisia tilaukseen liittyviä yhteydenottoja varten.

Avaimen voi tilata myös ilman liittymistä Kirjallisuudentutkijain Seuraan. Silloinkin vuositilauksen hinta on 54 euroa, ja se maksetaan Seuran tilille FI90 8000 1201 4734 45. Viestikenttään merkitään tilaajan nimi ja osoite sekä maininta siitä, että ei halua liittyä Seuran jäseneksi.

Avaimen irtonumerot

Avaimen irtonumeroiden hinta on 15 euroa/kpl. Niitä voi ostaa seuraavista kirjakaupoista:

Akateeminen kirjakauppa
Nide
Rosebud

Irtonumeroita voi tilata myös seuran sihteeriltä (sihteeri.kts@gmail.com).

Verkkosisällön tilausohjeet

Avaimen verkkolehden lukijaksi voi rekisteröityä OJS-järjestelmän kautta, ks. yllä.

Facebook

Avaimella on myös Facebook-sivu, jota voi seurata kuka tahansa. Sivulla tiedotetaan uusista lehdistä ja niiden sisällöstä sekä jaetaan lukevaa yleisöä kiinnostavaa kirjallisuusaiheista muuta sisältöä. Lisäksi Kirjallisuudentutkijain seura pitää yllä Kirjallisuudentutkimus-nimeä kantavaa Facebook-keskusteluryhmää.

Sähköpostilista ja lisätietoja seurasta

Ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi seuran sihteerille (sihteeri.kts@gmail.com) pääset mukaan myös seuran postilistalle, jolla tiedotetaan alaan liittyvistä tapahtumista. Listaa käytetään myös tiedonhankintaan, sekä keskusteluun kirjallisuutta ja kirjallisuudentutkimusta koskevista ajankohtaisista aiheista.

Lisätietoja seurasta: https://www.kirjallisuudentutkimus.fi

Käyttöehdot

Avaimen sisältö on ilmestymisestä lähtien vapaasti saatavilla.

Vertaisarviointi

Käytämme Tieteellisten seurain valtuuskunnan (TSV) myöntämää vertaisarviointitunnusta. Olemme sitoutuneet noudattamaan tunnuksen käytölle asetettuja ehtoja sekä edistämään omassa toiminnassamme Suomen tiedekustantajien liiton vertaisarviointiohjeen ja Tutkimuseettisen neuvottelukunnan Hyvä tieteellinen käytäntö -ohjeen mukaisia periaatteita.