Avain jatkaa kirjallisuudentutkimuksen äänitorvena seuransa 90 vuoden kokemuksella. Se pyrkii herättämään keskustelua kirjallisuudentutkimukseen liittyvistä ajankohtaisista aiheista.

Avaimen jäsentilaajat pääsevät lukemaan tuoreimmat Avaimet myös verkossa. Muille verkkosisältö avautuu vuoden kuluttua julkaisemisesta. Pääsy uusimpiin numeroihin edellyttää jäsentilaajilta rekisteröitymisetä OJS-järjestelmään. Katso lisätietoa tilauksesta alta.

Avaimen tilaus

Neljästi vuodessa ilmestyvä Avain on Kirjallisuudentutkijain Seuran lehti, jonka saa seuran jäsenetuna maksamalla jäsenmaksun 48 euroa (perustutkinto-opiskelijat, apurahatutkijat, työttömät ja eläkeläiset 27 euroa) Seuran tilille FI90 8000 1201 4734 45. Viestikenttään merkitään jäsenen nimi ja osoite lehden postitusta varten. Saadakseen täydet lukuoikeudet Avaimen sähköiseen versioon tulee jäsenen ilmoittaa sähköpostiosoitteensa Seuran sihteerille osoitteeseen <sihteeri.kts(at)gmail.com>.

Avaimen voi tilata myös ilman liittymistä Kirjallisuudentutkijain Seuraan. Silloinkin vuositilauksen hinta on 48 euroa, ja se maksetaan Seuran tilille FI90 8000 1201 4734 45. Viestikenttään merkitään tilaajan nimi ja osoite sekä maininta siitä, että ei halua liittyä Seuran jäseneksi. Sähköisen lehden lukuoikeudet pyydetään myös tällöin Seuran sihteeriltä osoitteesta <sihteeri.kts(at)gmail.com>.

Avaimen irtonumerot

Avaimen irtonumeroiden hinta on 10 euroa/kpl. Niitä voi ostaa seuraavista kirjakaupoista:

Helsinki:
Antikvariaatti Sofia
Akateeminen kirjakauppa
Nide
Gaudeamus Kirja & Kahvi

Tampere:
Teos & Tulenkantajat

Irtonumeroita voi tilata myös seuran sihteeriltä (sihteeri.kts[at]gmail.com).

Verkkosisällön tilausohjeet

Avaimen jäsentilaajat voivat rekisteröityä OJS-järjestelmän käyttäjiksi ja Avaimen verkkolehden lukijoiksi. Saadakseen täydet lukuoikeudet Avaimen sähköiseen versioon tulee jäsenen ilmoittaa sähköpostiosoitteensa Seuran sihteerille osoitteeseen <sihteeri.kts(at)gmail.com>.

Facebook

Avaimella on myös Facebook-sivu, jota voi seurata kuka tahansa. Sivulla tiedotetaan uusista lehdistä ja niiden sisällöstä sekä jaetaan lukevaa yleisöä kiinnostavaa kirjallisuusaiheista muuta sisältöä. Lisäksi Kirjallisuudentutkijain seura pitää yllä Kirjallisuudentutkimus-nimeä kantavaa Facebook-keskusteluryhmää.

Sähköpostilista ja lisätietoja seurasta

Ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi seuran sihteerille Kasimir Sandbackalle (sihteeri.kts@gmail.com) pääset mukaan myös seuran postilistalle kts@uta.fi, jolla tiedotetaan alaan liittyvistä tapahtumista. Listaa käytetään myös tiedonhankintaan, sekä keskusteluun kirjallisuutta ja kirjallisuudentutkimusta koskevista ajankohtaisista aiheista.

Lisätietoja seurasta: http://pro.tsv.fi/skts/

Käyttöehdot

Avaimen sisältö on vuoden ajan ilmestymisestä vain OJS-järjestelmään kirjautuneiden jäsentilaajien luettavissa. Tämä sisältö on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön, eikä sitä saa jakaa edelleen.