Kirjallisuudentutkijain Seura avaa asiantuntijapankin

  • Hanna-Leena Määttä Oulun yliopisto
Avainsanat: Kirjallisuudentutkijain Seura, asiantuntijapankki

Abstrakti

Kirjallisuudentutkijain Seura perustaa vuonna 2020 asiantuntijapankin, joka kokoaa yhteen tiedot kirjallisuuden alan tutkijoista ja asiantuntijoista. Asiantuntijapankin tavoitteena on tehdä näkyväksi kirjallisuudentutkijoita ja heidän tutkimusaiheitaan.

Asiantuntijapankki auttaa toimittajia ja tapahtumajärjestäjiä löytämään asiantuntijoita haastateltaviksi tai luennoimaan ja kouluttamaan. Se edistää myös yhteistyötä esimerkiksi etsittäessä toimijoita kulttuuri- ja tutkimusalan hankkeisiin ja projekteihin. Lisäksi asiantuntijapankki helpottaa refereiden ja arvioijien löytämistä.

Asiantuntijapankki perustetaan uudistettaville KTS:n nettisivuille ja siitä tullaan tiedottamaan myös mediaa sekä muita tahoja.

Tietojen keruu aloitetaan vuoden 2020 alussa. Keruuta koskeva sähköinen lomake lähetetään KTS:n sähköpostilistan kautta ja sitä toivotaan jaettavan alamme toimijoille, jotta mahdollisimman moni tutkija olisi mukana asiantuntijapankissa. Linkin lomakkeeseen voi myös pyytää Marianna Koljoselta tai Hanna-Leena Määtältä.

Lisätietoja:

Sihteeri Marianna Koljonen (sihteeri.kts_at_gmail.com) Puheenjohtaja Hanna-Leena Määttä (hanna-leena.maatta_at_oulu.fi)

Osasto
Tiedotteet
Julkaistu
joulu 15, 2019
Viittaaminen
Määttä, H.-L. (2019). Kirjallisuudentutkijain Seura avaa asiantuntijapankin. AVAIN - Kirjallisuudentutkimuksen Aikakauslehti, 16(4), 120. https://doi.org/10.30665/av.88041