Toimitusneuvoston tervehdys - Samola, Hanna; Biström, Anna; Karkulehto, Sanna; Musäus, Thekla; Mäkikalli, Aino (AVAIN - Kirjallisuudentutkimuksen aikakauslehti, 2024)
Toimitusneuvosto toivottaa antoisia vuosia ja pitkää ikää 20-vuotiaalle Avaimelle.