Sitä ei voi ylittää, sitä ei voi alittaa - Teittinen, Jouni (AVAIN - Kirjallisuudentutkimuksen aikakauslehti, 2021)
Sanna Karkulehto, Aino-Kaisa Koistinen ja Essi Varis (toim.): Reconfiguring Human, Nonhuman and Posthuman in Literature and Culture. New York: Routledge, 2019, 400 s.