Kirjat ja kodin tuntu - Paananen, Olli-Pekka (AVAIN - Kirjallisuudentutkimuksen aikakauslehti, 2024)
Kirsti Salmi-Niklander & Marija Dalbello (toim.) 2022: Reading Home Cultures Through Books. New York: Routledge, 142 s.