Tilan poetiikka Maarit Verrosen tuotannossa - Kurikka, Kaisa (AVAIN - Kirjallisuudentutkimuksen aikakauslehti, 2024)
Sarianna Kankkunen 2021: Harassing Habitats. Experienced Space in Finnish Contemporary Fiction, a Study on Maarit Verronen. Helsinki: Helsingin yliopisto, 221 s. http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-51-7630-1