Rakentaa vai kritisoida? Akateeminen elämä antroposeenin tienristeyksessä - Rodriguez, David (AVAIN - Kirjallisuudentutkimuksen aikakauslehti, 2024)
Levine, Caroline 2023: The Activist Humanist. Form and Method in the Climate Crisis. Princeton: Princeton University Press, 202 s.