Maskulint mörker - Bergman, Johan (Budkavlen, 2023)
Recension av: Sarelin, Mikael 2012. Krigaren och transvestiten. Gestaltningen av mörker och maskuliniteter i finländsk black metal. Åbo Akademis förlag, Åbo. 208 s. Ill.