Kulturarv som egenvärde utan instrumentellt värde - Siivonen, Katriina (Budkavlen, 2023)
Recension av: Johanna Björkholm 2011: Immateriellt kulturarv som begrepp och process. Folkloristiska perspektiv på kulturarv i Finlands svenskbygder med folkmusik som exempel. Åbo: Åbo Akademis förlag. 355 s.