Minä ja sinä – tutustu molempiin rohkeasti : Miriam Attias & Jonna Kangasoja (toim.): ME JA NE Välineitä vastakkainasettelujen aikaan - Niemi, Hanna (Diakonian tutkimus, 2020)
Tässä on kirja-arvio sovittelun ammattilaisten Miriam Attiaksen ja Jonna Kangasojan toimittamasta artikkeliteoksesta ME JA NE – välineitä vastakkainasettelujen aikaan. Kirja-arviossa on erityisesti esitelty artikkeleita ajatellen mm. kirkon työntekijöitä, jotka haluavat oppia ymmärtämään itseään sekä omia tunteitaan ja reaktioitaan itselle vieraan ja erilaisen lähellä. Konfliktien kohtaamisesta ja käsittelystä kiinnostuneet eivät perehdy kirjassa pelkästään teoreettiseen lähestymistapaan konfliktien purkamisessa, vaan saavat myös konkreettisia työkaluja eri kulttuureista ja uskonnoista tulevien ihmisten ja ryhmien kohtaamiseen ja monenlaiseen sovittelutyöhön.