Kyynelkanavat : Nykyajan itkuvirret ja itkuvirsiperinteen merkitykset modernissa suomalaisessa yhteiskunnassa - Hytönen-Ng, Elina; Patrikainen, Riikka; Silvonen, Viliina (Elore, 2021)
Kyynelkanavat -hankkeen esittelyteksti.