Uudelle julkaisualustalle - Hämäläinen, Niina; Potinkara, Nika (Elore, 2018)
Tämän numeron myötä Elore liittyy Tieteellisten seurain valtuuskunnan (TSV) ylläpitämässä journal.fi-palvelussa ilmestyvien tiedejulkaisujen joukkoon, johon tällä hetkellä kuuluu jo noin 60 suomalaista tieteellistä lehteä ja vuosikirjaa. Seuraavasta numerosta alkaen myös Eloren toimitusprosessi pyritään siirtämään tälle alustalle, ja tulevien parin vuoden kuluessa lehden koko neljännesvuosisatainen julkaisuarkisto saadaan samaan paikkaan talteen.