Tiedonhallinnan koulutusohjelma arvioitavana - kokemuksia kansainvälisestä akkreditoinnista - Saranto, Kaija; Kuusisto-Niemi, Sirpa (Finnish Journal of eHealth and eWelfare, 2012)
Sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnon koulutusohjelma arvioitiin Kansainvälisen lääketieteellisen tiedonhallinnan yhdistyksen IMIAn laatimien arviointikriteerien perusteella helmikuussa 2012. Koulutuksen todettiin täyttävän kansainvälisen akkreditointijärjestelmän kriteerit ja maisteriohjelma on oikeutettu käyttämään tunnusta ”IMIAn akkreditoima”. Tässä artikkelissa kuvataan arviointiprosessia ja sen tuloksia.