Tietoa julkaisusta

 

Focus Localis on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä tiedejulkaisu, jota Focus Localis ry on julkaissut vuodesta 1972 lähtien. Focus Localiksessa julkaistaan:
  • tieteellisiä artikkeleita eri tieteenaloilta, jotka käsittelevät kuntien, alue- ja paikallishallinnon sekä paikallisuuden tutkimusta, ja joilla on yhteiskunnallista merkitystä alue- ja paikallishallinnon kannalta
  • katsauksia ja akateemisia puheenvuoroja
  • kirja-arvioita
  • lektioita.

Focus Localis on vertaisarvioitu tiedejulkaisu, joka on luokiteltu julkaisufoorumin tasoluokituksessa tasolle 1. Julkaisukielet ovat suomi ja ruotsi.

Focus Localis on sitoutunut avoimen tieteen periaatteisiin. Tiedejulkaisu on avoimesti saatavilla, vuosikerrasta 2020 alkaen sähköisenä open access -julkaisuna journal.fi -palvelussa.

 

Uusin numero

Vol 52 Nro 1 (2024): Focus Localis 1 - 2024 Kestävyysteemanumero
Focus Localis -lehden kansi numerosta 1/2024

Focus Localiksen teemanumeron Kestävyyden kiemurat: Systeemisestä ajattelusta sosiaalisesti oikeudenmukaisiin ratkaisuihin tavoitteena on lisätä ymmärrystä kestävyystyön eri näkökulmista sekö edistää uusien työskentelytapojen ja kestävyyden toimeenpanon kehittämistä kunnissa, alueilla ja organisaatioissa.

 

Julkaistu: 2024-03-11

Pääkirjoitukset

Näytä kaikki numerot