Etymologische Erörterung ungarischer Wörter: (László Honti: A magyar és a nyugati ótörök szókészleti kapcsolatairól) - Saarinen, Sirkka (Finnisch-Ugrische Forschungen, 2019)
Besprechung László Honti: A magyar és a nyugati ótörök szókészleti kapcsolatairól [Über die lexikalischen Beziehungen zwischen dem Ungarischen und dem Westalttürkischen]. Segédkönyvek a nyelvészet tanulmányozásához 196. Budapest: Tinta könyvkiadó 2017. 218 S.