Hunting for the Uralic accusative(s) - Holopainen, Sampsa (Finnisch-Ugrische Forschungen, 2023)
Besprechung Honti, László. 2022: Az ősi uráli tárgyragok története és vesszőfutása: Accusatum et expulsum. Budapest: Tinta Könyvkiadó. 283 pp.