Кельмаков, В. К. : Удмурт синоним кыллюкам - Salminen, Esa-Jussi (Finnisch-Ugrische Forschungen, 2012)
В. К. Кельмаков: Удмурт синоним кыллюкам [Udmurtisches Synonymwörterbuch]. Ижевск: Удмурт Элькунысь Дышетонъя но наукая министерство, 2009.