Márta Belényesy Kultúra és tánc a bukovinai székelyeknél; Lajos Takács Históriások, históriák; Imre Szentmihályi A göcseji nép eredethagyománya - Schellbach, Ingrid (Finnisch-Ugrische Forschungen, 1961)
.