Eine Abhandlung zu den jungen Kasus des Wepsischen (Tikka, Toivo: Vepsän suffiksoituneet postpositiot. Kieliopillisiin sijoihin liittyvä suffiksoituminen) - Suhonen, Seppo (Finnisch-Ugrische Forschungen, 1994)
.