Uskosta, uskonnosta ja pyhäpäivistä - Toivo, Raisa Maria (Historiallinen Aikakauskirja, 2017)
Arvosteltu teos: Pyhäpäivien vietto varhaismodernin ajan Savossa (vuoteen 1710) / Miia Kuha. Jyväskylä : University of Jyväskylä, 2016.