Asiantuntevasti Vantaan, Uudenmaan ja Suomen keskiajasta - Lahtinen, Anu (Historiallinen Aikakauskirja, 2017)
Arvosteltu teos: Medeltiden i Vanda och Helsinga socken / Tapio Salminen. [Vanda] : Vanda stad, 2015.