Valtiomies Robert Morrisin muuttuva maailmankuva - Hietala, Marjatta (Historiallinen Aikakauskirja, 2017)
Arvosteltu teos: The worldview of Robert Morris: The case of a man of practice in the American revolutionary era / Marko Junkkarinen. Joensuu : Itä-Suomen yliopisto, 2016.