Diskurssit osana sisällissotaan johtanutta poliittista prosessia - Ihalainen, Pasi (Historiallinen Aikakauskirja, 2019)
Vastine dosentti Antti Kujalan arvioon Pasi Ihalaisen kirjasta: The Springs of Democracy. National and Transnational Debates on Constitutional Reform in the British, German, Swedish and Finnish Parliaments, 1917–1919. Studia Fennica Historica 24. SKS 2017.