Viipuri kartoissa - Paaskoski, Jyrki (Historiallinen Aikakauskirja, 2019)
Arvosteltu teos: Viipurin historiallinen kartasto. Kaupungin vaiheet keskiajalta nykypäivään / Jussi Iltanen. [Helsinki] : Karttakeskus, 2017.