Maatalouden edistäminen tiedolla ja osaamisella - Laine, Kirsi (Historiallinen Aikakauskirja, 2019)
Arvosteltu teos: Agricultural Enlightenment. Knowledge, Technology, and Nature, 1750–1840 / Peter Michael Jones. Oxford, U.K. ; New York, NY : Oxford University Press, 2016.