Astemittausretkikunta 1700-luvun Lapissa - Sten, Johan C-E. (Historiallinen Aikakauskirja, 2019)
Arvosteltu teos: Maan muoto ynnä muita kirjoituksia Lapista / toimittanut ja selityksin varustanut Osmo Pekonen ; Maupertuis’n tekstit suomentaneet Marja Itkonen-Kaila ja Osmo Pekonen. [Rovaniemi] : Väyläkirjat, 2019.