Miksi talouskasvu käynnistyi hajanaisessa Länsi-Euroopassa eikä idän imperiumeissa? - Kujala, Antti (Historiallinen Aikakauskirja, 2020)
Arvosteltu teos: Escape from Rome : the failure of empire and the road to prosperity / Walter Scheidel. Princeton : Princeton University Press, [2019].