Suomalaiset naiset Kolmannessa valtakunnassa - Virtanen, Elina (Historiallinen Aikakauskirja, 2020)
Arvosteltu teos: Salateitse Saksaan : Hitlerin valtakuntaan 1944 lähteneet suomalaiset naiset / Anu Heiskanen. Helsingissä : Kustannusosakeyhtiö Otava, 2019.