Sortavala : suomalainen, venäläinen ja karjalainen kaupunki - Kilpeläinen, Veikka (Historiallinen Aikakauskirja, 2020)
Arvosteltu teos: Sortavala : muutosten ja muistojen kaupunki / toimittaneet Tapio Hämynen ja Hannu Itkonen. Helsinki : Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 2020.