Tutkijat lehteilevät päiväkirjoja - Arola, Pauli (Historiallinen Aikakauskirja, 2020)
Arvosteltu teos: Päiväkirjojen jäljillä : historiantutkimus ja omasta elämästä kirjoittaminen / Maarit Leskelä-Kärki, Karoliina Sjö & Liisa Lalu (toim.). Tampere : Vastapaino, 2020.