Raikas tuulahdus suomalaisten ympäristöjen muutosten historiaan - Hannikainen, Matti O. (Historiallinen Aikakauskirja, 2024)
Arvio teoksesta: Esa Ruuskanen, Paula Schönach & Kari Väyrynen (toim.): Suomen ympäristöhistoria 1700-luvulta nykyaikaan. Vastapaino 2021, 473 s. ISBN: 978-951-768-925-0