Siveellisemmän Suomen puolesta - Hietala, Marjatta (Historiallinen Aikakauskirja, 2021)
Eija Jämbäckin väitöskirjatutkimus Siveellisemmän Suomen puolesta: Tilma Hainari uskonnollisena moraalireformistina ja rotuhygienian edistäjänä 1904–1934 osoittaa, miten laajalle huoli tulevien sukupolvien laadusta oli 1900-luvun alkupuolella levinnyt