Millainen historian opetus tukisi ymmärrystä historian käytöstä paremmin? - Löfström, Jan (Historiallinen Aikakauskirja, 2021)
Historian käyttö on saanut 2010-luvulla lisää näkyvyyttä suomalaisissa perusopetuksen ja lukion opetussuunnitelmissa.