Historiapolitiikkaa kouluopetuksessa : Kansakunnan yhteen nivomista vai kriittisyyskasvatusta? - Rantala, Jukka (Historiallinen Aikakauskirja, 2021)
Historiandidaktisia väitöstutkimuksia ei ilmesty Suomessa kovin usein. Vielä harvemmin niitä julkaistaan epämuodikkaan monografian muodossa. Olli Suomisen tutkimus Identifying History in Servitude on tästä poikkeus. Kun tarkastelun kohteena on vielä historiandidaktiikassa harvinaislaatuinen vertaileva tutkimus, ansaitsee teos tulla esitellyksi alan tiedelehdessä.